HondenPage baasje M.C. Woesthoff

Over M.C. Woesthoff

Hallo, even voorstellen, ik ben Mark.
Tijdens mijn geboorte hadden mijn ouders al een hondenkennel, Spaniels. Ik ben dus opgevoed tussen de honden, katten en noem maar op. Op het moment dat ik zelf een hond kon nemen heb ik uit het asiel in Den Haag een 4 jaar oude Dobermann gehaald. Het was een heerlijke hond en heb hem helaas op zijn 11-de moeten laten inslapen. Door omstandigheden heb ik daarna jaren geen hond meer gehad. Een vriend van mij ging met één van zijn Beaucerons fokken, en aangezien ik dit geweldige honden vond had ik besloten om een pup bij hem te reserveren. Dit is Dara geworden.
Super wat een heerlijke hond. Heb met haar een nestje gefokt in 2011, daar zijn 8 hele inmiddels volwassen honden uit voortgekomen, stuk voor stuk met een super lief karakter. Kon ook eigenlijk niet anders want de vaderhond Fuego du Fond des Camps heeft ook een heel lief karakter.

Aangezien ik in 2011 nog niet toe was aan een tweede hond, heb ik besloten om nog 1 nestje met Dara te gaan fokken. De gelukkige vaderhond is Horatio, een lieverd.
De pups zullen eind mei geboren worden en als eerbetoon aan Dara gebruik ik als kennelnaam  "From Dara's Home"

Het is inmiddels eind februari 2018. Ik heb van Dara's tweede nest een pup aangehouden, Jerel. Met Jerel ga ik nu haar tweede nestje fokken, ze is op 31 januari gedekt, en op 2 maart zal een echo uitwijzen of ze opgenomen heeft of niet. Haar eerste nest in 2016 bestond uit 11 pups waarvan er helaas één doodgeboren pup bij zat. Wederom zijn het geweldige lieve honden geworden.
Op 1 april 2018 zijn er 11 pups geboren, 6 teven en 5 reuen, Jerel is een super moeder, heel zorgzaam.Alle pups zijn gereserveerd.
Ook Jerel haar zus Jango is gedekt op 31 maart, zie voor verdere info beauceron.nl
Ik ben ook te volgen op www.beaucerons-from-dara-s-home.webnode.nl

Krabbels aan M.C. Woesthoff

honden page profiel M.C. WoesthoffM.C. Woesthoff schreef om 13 mei om 11:58
Dank je, en dat zijn het ook
honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker schreef om 10 mei om 13:17
Wat heb je een prachtige hond, ik vind Beaucerons geweldige honden.

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

M.C. Woesthoff heeft 46 ontvangen.

Berichten en online status
M.C. Woesthoff was voor het laatst online 6 jaar, 3 maanden, 2 dagen, 1 uur, 59 minuten, 57 seconden geleden


^